Deutsch

Nieuws


VPG SCHEEPSSERVICE: FLEXIBEL IN ZIJN VEELZIJDIGHEID

"Zo bijzonder als de dienstverlening van VPG Scheepsservice aan de scheepvaart eigenlijk is, zo bescheiden is het er zelf over. Het Nijmeegse bedrijf heeft álle technische expertises voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden in eigen huis. Het is daardoor extreem flexibel in zijn serviceaanbod en -planning. Klanten zijn er dankbaar voor. VPG stelt zelf: ‘Wij doen gewoon ons werk’…" Lees het volledige nieuwsbericht op de website van Maritiem Media

schroevendok van VPG Scheepsservice.
Werk in uitvoering in het schroevendok van VPG Scheepsservice.


‘Wij doen waar we goed in zijn en dat spreekt klanten aan’

Tom van Elst is projectleider bij VPG. ,,Wij staan erom bekend dat wij dag en nacht bereikbaar zijn’’, vertelt hij. Echt grote problemen aan een schip ontstaan als er een mankement aan het stuurwerk of aan de hoofdmotor is. ,,Dan is het wel zaak om zo snel mogelijk aan boord te zijn. Onlangs kregen wij een melding vanaf een schip dat de autokraan het niet deed. Iemand wilde in verband met een aflossing op zondag toch wel graag van boord. Dan begrijpen wij ook wel dat wij er snel moeten zijn.’’ Lees het volledige nieuwsbericht op de website van Maritiem Media!

schroevendok van VPG Scheepsservice.
Op de werf in Nijmegen staat VPG Scheepsservice altijd klaar om klanten snel te helpen met reparatiewerkzaamheden.


VPG Scheepsservice: de kunst van snel schakelen

Als het op onderhoud, keuringen of reparaties aankomt, willen schippers maar één ding; zo snel mogelijk weer varen! Dat vraagt om vlot schakelen en een praktische mentaliteit. VPG, een soort full service garage voor schepen, weet wat dat betekent. Voor de eigen organisatie, maar zeker ook voor de leverancier. Van onderdelen tot en met de juiste gassen voor het lassen en snijden, de leverbetrouwbaarheid is fundamenteel. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van de Jewa Group!


Vacature monteur

Wij zijn op zoek naar een handige en gedreven monteur die kennis heeft van hydrauliek, ijzerwerk en bankwerk. Wij zijn een scheepsreparatiebedrijf die voornamelijk onderhoud en reparaties verrichten aan machines en diverse componenten aan boord van binnenvaartschepen. Dit gebeurt vaak op locatie. Daarom dient deze persoon in het bezit te zijn van een rijbewijs B en BE. Wij bieden een fulltime functie met uitzicht op een vast contract. Bent u geïnteresseerd, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons bedrijf.


 

VPG Scheepsservice B.V. 

Handelsweg 75 
6541 CS Nijmegen 

Telefoon
024 - 373 19 19 

Email
info@vpgscheepsservice.nl 

Brochure
Download onze brochure (pdf)

Contact?
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Facebook
Volg ons ook op Facebook