Deutsch

Disclaimer

De website vpgscheepsservice.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van VPG Scheepsservice B.V. .

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VPG Scheepsservice B.V. .

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. VPG Scheepsservice B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. VPG Scheepsservice B.V. is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond.

Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.vpgscheepsservice.nl zijn geen eigendom van VPG Scheepsservice B.V. VPG Scheepsservice B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door VPG Scheepsservice B.V. worden onderhouden.

VPG Scheepsservice B.V. 

Handelsweg 75 
6541 CS Nijmegen 

Telefoon
024 - 373 19 19 

Email
info@vpgscheepsservice.nl 

Brochure
Download onze brochure (pdf)

Contact?
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Facebook
Volg ons ook op Facebook